آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 8548 1399/04/22  
کرونا در کمین مردم گیلان/

مراجعه روزانه ۷۰ بیمار کرونایی به بیمارستان‌های گیلان




 

مراجعه روزانه ۷۰ بیمار کرونایی به بیمارستان‌های گیلان

به گفته معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان روزانه ۷۰ نفر بیمار کرونایی به بیمارستان‌های گیلان مراجعه کرده و این آمار نسبت به ماه گذشته با افزایش مواجه شده است.

آبتین حیدرزاده امروز در جمع خبرنگاران با ابراز نگرانی از روند افزایشی ابتلا به کرونا در استان گیلان اظهار کرد: بارها مسؤولان بهداشتی در استان گیلان تذکر دادند که اگر مردم به پروتکل‌های بهداشتی توجه نکنند روند ابتلا کرونا با افزایش مواجه می‌شود که متأسفانه هم‌اکنون شاهد این امر در گیلان هستیم.

وی با اشاره به تعداد افراد مبتلا شده به کرونا به‌صورت روزانه گفت: تعداد افراد مبتلا شده به کرونا در استان بیشتر از ماه گذشته بوده و بر اساس آمار روزانه ۷۰ بیمار کرونایی به بیمارستان‌ها مراجعه می‌کنند لذا این امر نشان می‌دهد کرونا اصلاً با هیچ فردی شوخی ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی گیلان با انتقاد از برگزاری مراسم عروسی در دو شهرستان گیلان بیان کرد: برگزاری مراسمات عروسی و عزا می‌تواند منجر به ابتلای گروهی به کرونا شود ولی متأسفانه در یک الی دو شهر گیلان شاهد برگزاری مراسم عروسی با تعداد بسیار زیاد بودیم که با درخواست مأموران بهداشتی این مراسمات سریعاً متوقف شد.

حیدر زاده با اذعان به اینکه هنوز در استان گیلان از قوه قهریه استفاده‌نشده است، بیان کرد: اگر مردم به توصیه‌های بهداشتی توجه نکرده و پروتکل‌ها را رعایت نکنند شاید مجبور شویم دوباره محدودیت‌های برداشته‌شده را اعمال کرده و با شرایط بدتری مواجه شویم.

وی با درخواست از مردم در خصوص رعایت فاصله‌گذاری اجتماعی افزود: تنها راه مقابله و کنترل کرونا عدم برگزاری مراسم، تجمعات، عروسی‌ها، عزاداری‌ها و عدم تجمع در پاساژ، مغازه‌ها است‌‌ لذا عاجزانه از مردم می‌خواهم به این موارد توجه جدی کنند.

 

 

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: