گروه خونیO(اُ):
مشخصات گروه :گوشتخوار،دستگاه گوارش پر طاقت،دستگاه ایمنی فعال،نسبت به سازش محیطی و رژیم غذایی نامتحمل ،بهترین واکنش نسبت تنش و فعالیت بدنی
غذای افزایش دهنده وزن : گلوتن گندم ،ذرت ، لوبیای قهوه ای/سفید ،عدس ،انواع کلم و گل کلم،خردل سبز
غذای کاهش دهنده وزن : غذاهای دریایی که محتوای ید هستند،نمک ید دار ، جگر ،گوشت قرمز ،اسفناج ،کلم بروکلی
گوشت و ماهی : به دلیل اسیدیته بالای معده خوردن مواد پروتئنی جهت این دسته مشکلی ندارد
تخم مرغ و لبنیات : نباید مصرف شود
روغن و چربی : روغن بذر کتان و زیتون مفید است
دانه و مغزها : گردو و تخم کدو مفید است
بقولات : انواع نخود و لوبیا مفید است
غلات : فرآورده ها ی گندم باعث باعث افزایش وزن می شود
سبزی ها : کلم مجعد ،برگ و بروکلی ،کاهی رومی ،اسفناج ،پیاز زرد و برای تامین ویتامین گوجه فرنگی مفید و ذرت و گل کلم و کلم قرمز پرهیز شود
میوه ها : انجیر ، انواع آلو ،آناناس مفید و موز ،انواع توت ،نارگیل ،طالبی،نارنگی،پرتغال،ریواس پرهیز شود.
ادویه و چاشنی ها : کاری ،جعفری ، زردچوبه و فلفل قرمز مفید و وانیل ،دارچین،انواع سرکه،جوز هندی و فلفل سفید پرهیز شود.
نوشیدنیها : آب معدنی گازدار مفید و قهوه و نوشابه گازدار و مشروبات الکلی پرهیز شود.
مکمل ها : ویتامین ها ی گروه B و K و ید ،کلسیم ،منگنز مفید و ویتامین A و E پرهیز شود.
دم کردن گیاهی : شیرین بیان ،بابونه ،آویشن ،شنبلیله ،زنجبیل ،سنبل الطیب
______________________________________
گروه خونی(آ) A :
مشخصات گروه :نخستین گیاه خوار شناخته شده،دستگاه گوارش حساس ،سیستم دفاعی بدن مقاوم ،واکنش آرام در برابر تنش دارد،برای فعال و سرحال به رژیم غذایی گیاهی نیاز دارد.
غذای افزایش دهنده وزن : گوشت،لبنیات ،انواع لوبیا و گندم
غذای کاهش دهنده وزن : روغن های گیاهی ،فرآورده های سویا ،آناناس ،سبزی ها
گوشت و ماهی :به دلیل اسیدیته پایین معده خوردن گوشت و فراورده های آنبه علت انواع نیترات برا یاین دسته ممککن است حتی سرطان زا باشد ولی مرغ و ماهی بی ضرر است.
تخم مرغ و لبنیات : بهتر است خوردن آن محدود شود ولی خوردن شیر سویا و پنیر جایگزین خوبی است.
روغن و چربی : روغن بذر و کتان و زیتون مفید است.
دانه و مغزها : تخمه کدو و آفتابگردان،گردو ،بادان به خصوص بادام زمینی که خاصیت ضد سرطانی دارد بسیار مفید است.
بقولات : لوبیا،عدس،سویا و فرآورده های آن مفید است.
غلات : غلات و نان گندم و دانه سبوس دار بلامانع است ولی جوانه بلغور گندم پرهیز شود.
سبزی ها :هویج و انواع کلم به علت ضد اکسید کنندگی و همه سبزیها مفید هستند و گوجه فرنگی ،انواع فلفل و سیب زمینی پرهیز شود.
میوه ها :توت،لیمو،آلو،آناناس،زردآلو مفید و طالبی ،موز،انبه و مرکبات پرهیز شود.
ادویه و چاشنی ها : فراورده های سویا،زنجبیل و سیر مفید و فلفل ،سرکه ،ترشی و سس پرهیز کردنی است.
نوشیدنیها :یک لیوان آب گرم با نصف لیمو،قهوه،آب ،انگور قرمز مفید و آبجو،کوکا ،چای معمولی و آب معدنی پرهیز شود.
مکمل ها :ویتامین B12،C و E و آهن و کلسیم مفید و ویتامین A پرهیز شود.
دم کردن گیاهی : چای سبز،بابونه،زنجبیل،والریان،سنبل الطیب
___________________________________
گروه خونی B :
مشخصات گروه :متعادل است ،سیستم دفاعی پرقدرت و دستگاه گوارش مقاوم دارد،لبنیات دوست دارد،دارای بهترین واکنش در برابر تنش و در برابر انتخاب رژیم غذایی بسیار قابل انعطاف است
غذای افزایش دهنده وزن : ذرت،عدس،بادام زمینی،دانه کنجد،گندم
غذای کاهش دهنده وزن :سبزیهای برگی،گوشت،جگر،تخم مرغ و لبنیات
گوشت و ماهی :گوشت گوسفند،بره،خرگوش،آهو،گوزن،قزل آلا،خاویار خوب است ولی جوجه ،دل،ژامبون،میگو،ماهی دودی،مرغابی خوب نمی باشد.
تخم مرغ و لبنیات : کلیه غذاهای لبنی و تخم مرغ مشکلی ندارد ولی بستنی بهتر است مصرف نشود.
روغن و چربی : روغن زیتون مفید است ولی کنجد ،آفتابگردان و ذرت پرهیز شود.
دانه و مغزها : فقط گردو و کره بادام مفید است و بقیه مغزها و دانه ها پرهیز کردنی است.
بقولات : لوبیا سفید و معمولی مفید ولی انواع لوبیا و عدس پرهیز کردنی است.
غلات : برنج و یولاف مفید است ولی جو ،برشتوک،ذرت ،گندم سبوس دار و جوانه گندم چندان مفید نیست.
سبزی ها :سیب زمینی ،قارچ ،انواع کلم ،فلفل ،هویج،بادنجان مفید و گوجه فرنگی ،ذرت و زیتون و تربچه باید پرهیز بشود.
میوه ها :موز و آناناس و انواع آلو ،انواع انگور،توت ،خربزه،سیب،شلیل مفید و نارگیل و خرما پرهیز شود.
ادویه و چاشنی ها : زنجبیل،کاری،ترب کوهی،فلفل قرمز مفید و دارچین و ،فلفل سیاه وسس گوجه فرنگی و مالت جو پرهیز کردنی است.
نوشیدنیها :چای و قهئه مفید است و نوشیدنی گازدار و مشروبات الکلی پرهیز شود.
مکمل ها :منیزیم موجود در سبزیهای برگی و دانه ها و بقولات و جینگو و لستن مفید است.
دم کردن گیاهی : نعناع،زنجبیل،ریشه شیرین بیان
_____________________________
گروه خونی AB :
مشخصات گروه :همرنگ شدن با تغییرات زیست محیطی و رژیم های غذایی از خصوصیات اوست،دارای دستگاه گوارش حساس،دارای سیستم دفاع بدنی بسیار مقاوم،دارای بهترین واکنش در مقابل تنشهای روحی به واسطه به واسطه حرکات ذوقی و خلاقیت
غذای افزایش دهنده وزن : گوشت قرمز،انواع لوبیا،ذرت،گندم
غذای کاهش دهنده وزن :لبنیات ،آناناس،غذاهای دریایی،سبزیهای برگی
گوشت و ماهی :گوشت گوسفند،خرگوش،بره،بوقلمون،جگر خوب است ولی گوشت گاو گوساله،مرغ،جوجه،دل نباید مصرف شود،انواع ماهی مشکل نداردولی میگو و صدف نباید مصرف شود.
تخم مرغ و لبنیات : کلیه غذاهای لبنی و تخم مرغمشکل ندارد ولی بستنی،کره و دوغ باید پرهیز شود.
روغن و چربی : روغن زیتون مفید استولی کنجد و آفتابگردان و ذرت پرهیز شود.
دانه و مغزها : کره بادام زمینی و گردو مفید و فندق ،کنجد،خشخاش،تخمه کدو و آفتابگردان پرهیز شود.
بقولات : انواع لوبیا و عدس مفید و باقلا و نخود پرهیز شود.
غلات : برنج و سویا مفید سات و گندم ،ذرت و برشتوک ذرت پرهیز شود.
سبزی ها :بادنجان ،سیر،کرفس و هویج و خیار مفید و ذرت ،زیتون ،فلفل سبز ،جوانه ماش،سیب زمینی و ریواس پرهیز شود.
میوه ها :انگور،آلو،کیوی ،انجیر،انواع توت،انواع لیمو،آناناس،گیلاس،زردآلو،هندوانه،گریپ فروت و انبه ،موز و انار ،نارگیل و خرمالو و پرتغال پرهیز شود.
ادویه و چاشنی ها : سویا،کاری،آبلیمو،سیر،جعفری مفید و سرکه ،فلفل ،ترشی و کچاب پرهیز کردنی است.
نوشیدنیها :آب انگور قرمز و قهوه مفید و کوکا ،چای معمولی و مشروبات الکلی پرهیز شود.
مکمل ها :خفچه و سلنیوم و ویتامین C و زینک مفید است
دم کردن گیاهی : شیرین بیان،بابونه،چای سبز،زنجبیل