آخرین عناوین

١١٠ هزار مسافر در دور نخست تعطیلات نوروزی در استان سمنان اسکان یافتند
۹ هزار مسافر نوروزی از اسکله‌های تفریحی گلستان استفاده کردند
نخستین اتوبوس سیار خون‌گیری تحویل انتقال خون گلستان شد
قلعه عقاب‌ها در انتظار جام قهرمانی بسکتبال آسیا
دومین اردوی تیم ملی هندبال جوانان دختر کشور در شاهرود
کاستی‌های ورزشگاه وحدت آستارا برطرف می‌شود
تلاش کم نظیر وزنه‌برداران گیلانی با کسب ۲۹ مدال در سال گذشته
چهار میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان هزینه‌های درمانی زوج‌های نابارور گیلان پرداخت شد
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
فروش نوروزی صنایع دستی گیلان ۷۰ درصد افزایش یافت
حوادث رانندگی در جاده های گیلان ۹ کشته برجای گذاشت
۲۸ هزار و ۵۲۳ نفر در مدارس گیلان اسکان یافتند
گام مهم تامین اعتبار تکمیل سالن ورزشی نور برداشته شد
مشکلات ۶۵ واحد تولیدی دردادگستری مازندران گره گشایی شد
عرضه بنزین ۱۴ درصد افزایش داشت
زخم کندوان ؛ چالش سقوط سنگ و کمبود امکانات پلیس راهی
حرکت تُند مازندران بر روی ریل بیماری کووید ۱۹
متوسط نرخ تورم مازندران از میانگین کشوری بالاتر است
بازدیدچهار میلیون و و ۳۲۷ هزار و ۲۷۴ نفر از جاذبه های تاریخی، فرهنگی و گردشگری مازندران
فیلم داستانی « نابرده گنج» در ساری به پایان رسید
کد خبر: 6448 1393/07/11  


تغذیه مناسب برای گروه خونی شما


گروه خونی و تغذیه ی مناسب برای شما ترجمه شده از کتاب دکتر پیتر د آدامو می باشد

 

گروه خونیO(اُ):

 

مشخصات گروه :گوشتخوار،دستگاه گوارش پر طاقت،دستگاه ایمنی فعال،نسبت به سازش محیطی و رژیم غذایی نامتحمل ،بهترین واکنش نسبت تنش و فعالیت بدنی

غذای افزایش دهنده وزن : گلوتن گندم ،ذرت ، لوبیای قهوه ای/سفید ،عدس ،انواع کلم و گل کلم،خردل سبز

غذای کاهش دهنده وزن : غذاهای دریایی که محتوای ید هستند،نمک ید دار ، جگر ،گوشت قرمز ،اسفناج ،کلم بروکلی

گوشت و ماهی : به دلیل اسیدیته بالای معده خوردن مواد پروتئنی جهت این دسته مشکلی ندارد

تخم مرغ و لبنیات : نباید مصرف شود

روغن و چربی : روغن بذر کتان و زیتون مفید است

دانه و مغزها : گردو و تخم کدو مفید است

بقولات : انواع نخود و لوبیا مفید است

غلات : فرآورده ها ی گندم باعث باعث افزایش وزن می شود

سبزی ها : کلم مجعد ،برگ و بروکلی ،کاهی رومی ،اسفناج ،پیاز زرد و برای تامین ویتامین گوجه فرنگی مفید و ذرت و گل کلم و کلم قرمز پرهیز شود

میوه ها : انجیر ، انواع آلو ،آناناس مفید و موز ،انواع توت ،نارگیل ،طالبی،نارنگی،پرتغال،ریواس پرهیز شود.

ادویه و چاشنی ها : کاری ،جعفری ، زردچوبه و فلفل قرمز مفید و وانیل ،دارچین،انواع سرکه،جوز هندی و فلفل سفید پرهیز شود.

نوشیدنیها : آب معدنی گازدار مفید و قهوه و نوشابه گازدار و مشروبات الکلی پرهیز شود.

مکمل ها : ویتامین ها ی گروه B و K و ید ،کلسیم ،منگنز مفید و ویتامین A و E پرهیز شود.

دم کردن گیاهی : شیرین بیان ،بابونه ،آویشن ،شنبلیله ،زنجبیل ،سنبل الطیب

______________________________________

 

گروه خونی(آ) A :

مشخصات گروه :نخستین گیاه خوار شناخته شده،دستگاه گوارش حساس ،سیستم دفاعی بدن مقاوم ،واکنش آرام در برابر تنش دارد،برای فعال و سرحال به رژیم غذایی گیاهی نیاز دارد.

غذای افزایش دهنده وزن : گوشت،لبنیات ،انواع لوبیا و گندم

غذای کاهش دهنده وزن : روغن های گیاهی ،فرآورده های سویا ،آناناس ،سبزی ها

گوشت و ماهی :به دلیل اسیدیته پایین معده خوردن گوشت و فراورده های آنبه علت انواع نیترات برا یاین دسته ممککن است حتی سرطان زا باشد ولی مرغ و ماهی بی ضرر است.

تخم مرغ و لبنیات : بهتر است خوردن آن محدود شود ولی خوردن شیر سویا و پنیر جایگزین خوبی است.

روغن و چربی : روغن بذر و کتان و زیتون مفید است.

دانه و مغزها : تخمه کدو و آفتابگردان،گردو ،بادان به خصوص بادام زمینی که خاصیت ضد سرطانی دارد بسیار مفید است.

بقولات : لوبیا،عدس،سویا و فرآورده های آن مفید است.

غلات : غلات و نان گندم و دانه سبوس دار بلامانع است ولی جوانه بلغور گندم پرهیز شود.

سبزی ها :هویج و انواع کلم به علت ضد اکسید کنندگی و همه سبزیها مفید هستند و گوجه فرنگی ،انواع فلفل و سیب زمینی پرهیز شود.

میوه ها :توت،لیمو،آلو،آناناس،زردآلو مفید و طالبی ،موز،انبه و مرکبات پرهیز شود.

ادویه و چاشنی ها : فراورده های سویا،زنجبیل و سیر مفید و فلفل ،سرکه ،ترشی و سس پرهیز کردنی است.

نوشیدنیها :یک لیوان آب گرم با نصف لیمو،قهوه،آب ،انگور قرمز مفید و آبجو،کوکا ،چای معمولی و آب معدنی پرهیز شود.

مکمل ها :ویتامین B12،C و E و آهن و کلسیم مفید و ویتامین A پرهیز شود.

دم کردن گیاهی : چای سبز،بابونه،زنجبیل،والریان،سنبل الطیب

___________________________________

 

گروه خونی B :

مشخصات گروه :متعادل است ،سیستم دفاعی پرقدرت و دستگاه گوارش مقاوم دارد،لبنیات دوست دارد،دارای بهترین واکنش در برابر تنش و در برابر انتخاب رژیم غذایی بسیار قابل انعطاف است

غذای افزایش دهنده وزن : ذرت،عدس،بادام زمینی،دانه کنجد،گندم

غذای کاهش دهنده وزن :سبزیهای برگی،گوشت،جگر،تخم مرغ و لبنیات

گوشت و ماهی :گوشت گوسفند،بره،خرگوش،آهو،گوزن،قزل آلا،خاویار خوب است ولی جوجه ،دل،ژامبون،میگو،ماهی دودی،مرغابی خوب نمی باشد.

تخم مرغ و لبنیات : کلیه غذاهای لبنی و تخم مرغ مشکلی ندارد ولی بستنی بهتر است مصرف نشود.

روغن و چربی : روغن زیتون مفید است ولی کنجد ،آفتابگردان و ذرت پرهیز شود.

دانه و مغزها : فقط گردو و کره بادام مفید است و بقیه مغزها و دانه ها پرهیز کردنی است.

بقولات : لوبیا سفید و معمولی مفید ولی انواع لوبیا و عدس  پرهیز کردنی است.

غلات : برنج و یولاف مفید است ولی جو ،برشتوک،ذرت ،گندم سبوس دار و جوانه گندم چندان مفید نیست.

سبزی ها :سیب زمینی ،قارچ ،انواع کلم ،فلفل ،هویج،بادنجان مفید و گوجه فرنگی ،ذرت و زیتون و تربچه باید پرهیز بشود.

میوه ها :موز و آناناس و انواع آلو ،انواع انگور،توت ،خربزه،سیب،شلیل مفید و نارگیل و خرما پرهیز شود.

ادویه و چاشنی ها : زنجبیل،کاری،ترب کوهی،فلفل قرمز مفید و دارچین و ،فلفل سیاه وسس گوجه فرنگی و مالت جو پرهیز کردنی است.

نوشیدنیها :چای و قهئه مفید است و نوشیدنی گازدار و مشروبات الکلی پرهیز شود.

مکمل ها :منیزیم موجود در سبزیهای برگی و دانه ها و بقولات و جینگو و لستن مفید است.

دم کردن گیاهی : نعناع،زنجبیل،ریشه شیرین بیان

_____________________________

 

گروه خونی AB :

مشخصات گروه :همرنگ شدن با تغییرات زیست محیطی و رژیم های غذایی از خصوصیات اوست،دارای دستگاه گوارش حساس،دارای سیستم دفاع بدنی بسیار مقاوم،دارای بهترین واکنش در مقابل تنشهای روحی به واسطه به واسطه حرکات ذوقی و خلاقیت

غذای افزایش دهنده وزن : گوشت قرمز،انواع لوبیا،ذرت،گندم

غذای کاهش دهنده وزن :لبنیات ،آناناس،غذاهای دریایی،سبزیهای برگی

گوشت و ماهی :گوشت گوسفند،خرگوش،بره،بوقلمون،جگر خوب است ولی گوشت گاو گوساله،مرغ،جوجه،دل نباید مصرف شود،انواع ماهی مشکل نداردولی میگو و صدف نباید مصرف شود.

تخم مرغ و لبنیات : کلیه غذاهای لبنی و تخم مرغمشکل ندارد ولی بستنی،کره و دوغ باید پرهیز شود.

روغن و چربی : روغن زیتون مفید استولی کنجد و آفتابگردان و ذرت پرهیز شود.

دانه و مغزها : کره بادام زمینی و گردو مفید و فندق ،کنجد،خشخاش،تخمه کدو و آفتابگردان پرهیز شود.

بقولات : انواع لوبیا و عدس مفید و باقلا و نخود پرهیز شود.

غلات : برنج و سویا مفید سات و گندم ،ذرت و برشتوک ذرت پرهیز شود.

سبزی ها :بادنجان ،سیر،کرفس و هویج و خیار مفید و ذرت ،زیتون ،فلفل سبز ،جوانه ماش،سیب زمینی و ریواس پرهیز شود.

میوه ها :انگور،آلو،کیوی ،انجیر،انواع توت،انواع لیمو،آناناس،گیلاس،زردآلو،هندوانه،گریپ فروت و انبه ،موز و انار ،نارگیل و خرمالو و پرتغال پرهیز شود.

ادویه و چاشنی ها : سویا،کاری،آبلیمو،سیر،جعفری مفید و سرکه ،فلفل ،ترشی و کچاب  پرهیز کردنی است.

نوشیدنیها :آب انگور قرمز و قهوه مفید و کوکا ،چای معمولی و مشروبات الکلی پرهیز شود.

مکمل ها :خفچه و سلنیوم و ویتامین C و زینک مفید است

دم کردن گیاهی : شیرین بیان،بابونه،چای سبز،زنجبیل

ایمیل مستقیم

info@shomaleemrooz.ir

نظرات خوانندگان

شماره پیامک:

 


ارسال نظر:

نام: پست الکترونیکی:

متن پیام: