مسعود نصیری در گفتگو با ایسنا ، اظهار کرد: تعطیلات نوروز و مصرف بیش از اندازه تنقلات میتواند زمینه افزایش وزن و ناراحتیهای گوارشی را در افراد ایجاد کند.
وی با بیان اینکه در این ایام وعدههای غذایی افراد بیش از سه وعده بوده و مصرف آجیل، شیرینی و شکلات افزایش مییابد، خاطرنشان کرد: در این شرایط حجم زیادی کالری وارد بدن میشود و بدن مجبور است آن را به صورت بافت چربی خصوصا در ناحیه شکم و پهلو ذخیره کند.
وی معتقد است: مصرف زیاد آجیل به ویژه برای افرادی که مبتلا به دیابت، فشار خون و بیماریهای قلبی و عروقی هستند، مناسب نیست.
به گفته این کارشناس تغذیه، در صورت مصرف آجیل، بهتر است از انواع بو نداده و بدون نمک آن استفاده شود.نصیری تاکید کرد: انواع شکلات نیز حتی اگر از نوع مرغوب باشد حاوی چربیهای اشباع و قند ساده فراوان هستند و برای بیماران قلبی عروقی و دیابتی توصیه نمیشوند.وی همچنین توصیه کرد: برای تهیه شیرینی نیز از انواع شیرینیهای خشک باید بیشتر استفاده کرد.